Belépés
Pillanat...

Rólunk

Köszöntjük az Állati Birodalom egy újabb társoldalán, az ÁllatiSegítség.hu-n.

Az oldal csapatának elsődleges célja, hogy a Magyarországon eltűnt állatok minél előbb visszataláljanak gazdijukhoz, illetve, hogy a gazdira váró kedvencek minél előbb meleg, szerető otthonra találjanak.

Nem titkolt hosszútávú tervünk, hogy oldalunk egy közösségi platformként fogja össze az állatbarátokat, gazdikat, hogy így egy nagy szerető és barátságos közösséget hozzunk létre.

Oldalunkon továbbá lehetőség van hirdetések feladására az alábbi kategóriákban: szitterek, állati szállások, kutyasétáltás, kutyanapközi.

Azzal, hogy Ön regisztrál oldalunkra és ingyenesen feladja hirdetését napi több ezer emberhez ér el! Lehetősége van hirdetésének kiemelésére, továbbá facebook és twitter oldalunkon történő megjelenítésére is! A felhasználóinknak javasoljuk, hogy foglalásukat illetve a hirdetett szolgáltatásokat csak az oldalunkon keresztül intézzék, így biztosítva azt hogy ezen hirdetések megfelelő reális értékelést kapjanak. Ezen értékelések így a többi felhasználó és az egész közösség fejlődésére hatással lesz.

Regisztráljon most és csatlakozzon közösségünkhöz most!

Szeretettel:
Az Állati Segítség Csapata